Skip to content

Proefschrift printen met hoogste kwaliteit papier

De tijd is weer aangebroken: dé tijd waarin studenten zich klaarmaken voor de laatste loodjes van hun studie. Een scriptie of proefschrift is datgene wat het aankomende halfjaar centraal staat. Al het harde werken, het bloed, zweet en tranen.. Dan is het alleen maar leuker als je het mooi kan afsluiten, toch?! Laat daarom je proefschrift printen bij Ridderprint, waar zij met de beste service en kwaliteit klaar staan om jou te helpen!

Proefschrift laten drukken

Je kan je scriptie of proefschrift natuurlijk altijd thuis uitprinten, maar eerlijk is eerlijk: hoe tof is het om jouw eindproduct op mooi papier te laten drukken? Ridderprint heeft al 25 jaar ervaring in het vak, dus jouw scriptie of proefschrift is in goede handen. Jij levert je tekst aan in PDF en samen met de medewerkers bespreek jij wat jouw wensen zijn. Vervolgens gaan zij aan de slag en voor je het weet ligt jouw gedrukte proefschrift gewoon bij jou op de deurmat!

Je herkent ervaren drukkers overigens al snel. Een amateurdrukker zal je nooit een proefversie toesturen, maar begint direct aan het echte werk. Een ervaren drukker zoals Ridderprint stuurt je eerst een proef op, zodat jij kan kijken wat wel en wat niet in de smaak valt. Zo voorkom je overigens ook eenvoudig teleurstellingen. Die wil je natuurlijk niet ervaren na zo’n lange periode van hard bikkelen!

Een mooie lay-out voor je proefschrift

Naast het drukken van je proefschrift of scriptie is Ridderprint ook gespecialiseerd in het maken van lay-outs. Met een ervaren designer in het team kan jij je proefschrift met een fijn gevoel overdragen. Geef je wensen door qua kleur en vormgeving en de designers gaan voor jou aan de slag. Hoe fijn klinkt dat?! Het kost je niet heel veel geld (we blijven immers nog eventjes studenten) en het zorgt net voor dat extra beetje zelfvertrouwen tijdens je verdediging. Een proefschrift lay-out laat je daarom dus maken bij Ridderprint.