Skip to content

Titel: De toekomst ligt in de wolken

Werk je nog niet in de cloud? Dan loop je als bedrijf achter, de toekomst van de werkplekken ligt de cloud. Als je tegenwoordig grote bestanden wilt opslaan of wilt delen met klanten/collega’s doen moderne bedrijven dit in de cloud. Dit is sneller en makkelijker, veel bedrijven doen al aan online werken in de cloud, dus loop niet achter. Het is de trend van nu alles online en zo min mogelijk fysiek in het bedrijf.

Is cloud opslagnemen niet duur?

Je zult misschien wel denken: is het niet heel duur om al mijn opslag in de cloud af te nemen? Nee tegenwoordig zijn de cloud diensten een stuk minder duur, je hebt al een cloud dienst vanaf 50 euro per maand. Met deze cloud dienst wordt dan u gehele opslag geregeld dus dat scheelt ook in de kosten van het uitbreiden van uw IT-afdeling. Geen dure opslag servers waar u zelf voor moet betalen en maar net de ruimte voor moet hebben.

Gemak van de cloud 

Wat is er nou zo makkelijk aan de cloud: als een bestand in de cloud staat is het veel makkelijker toegankelijk voor alle werknemers. Ook is het ophalen van bestanden sneller als iedereen er toegang toe heeft, er is minder communicatie nodig tussen werknemers voor het snel ophalen van bestanden. Dit zijn dus Cloud oplossingen die de cloud biedt. Tegenwoordig is de cloud ook zeer goed beveiligd dus je hoeft niet bang te zijn dat je bestand gestolen worden, wat natuurlijk met fysieke server bij uw bedrijf wel kan gebeuren.