Skip to content

10 soorten beachflags die direct de aandacht naar jouw onderneming trekken!

Zit jouw onderneming gevestigd in een druk straatbeeld? Dan is het moeilijk om de aandacht naar je toe te trekken tussen alle anderen. Gelukkig kun je met een beachflag gemakkelijk opvallen. En dan kun je ook nog eens kiezen uit 10 verschillende soorten!

Een beachflag kun je op veel verschillende manieren inzetten. Door het veelzijdige gebruik kun je ze op elke plek, razendsnel opzetten. Dus of je nu midden in een drukke winkelstraat zit, langs een drukke weg, op het strand of in een winkelcentrum. De beachflag is overal perfect inzetbaar.

Hoe meer hoe beter

Het is algemeen bekend maar de kracht zit in de herhaling. Afhankelijk van je locatie zou het kunnen dat 1 beachflag niet veel zoden aan de dijk zet. Misschien is het er zelfs in van de velen in de omgeving. Gebruik daarom de kracht van herhaling en plaats bijvoorbeeld meerdere beachflags naast elkaar met hetzelfde ontwerp. Probeer er dan maar eens langs heen te kijken. Gegarandeerd dat je onderneming direct door je potentiƫle klant wordt opgenomen.

Kies de vorm die bij je past

De beachflag komt in vele vormen en maten. De meeste voorkomende vlag is de straightflag. De heeft als bijkomend voordeel dat je de meeste ruimte hebt om je ontwerp op te laten drukken. De vorm is echter wel wat standaard.

Als alternatief kun je kiezen voor een wave-flag. Deze vlag heeft een golvende vorm waarmee je de standaard doorbreekt en daarmee ook extra opvalt door zijn unieke uiterlijk.

Ook kun je nog kiezen voor een dropflag. Deze loop van een ronde bovenkant naar beneden in de vorm van een druppel. Het voordeel van deze vorm is dat de vlag minder zal wapperen in de wind en daardoor is je print altijd goed zichtbaar.

Kies de vorm die het beste bij je product past. Heb je bijvoorbeeld een ijswinkel? Dan kun je de druppelvlag opmaken als een ijshoorntje met een bolletje ijs aan de bovenkant. Zo kun je ook de wave-flag en de straight-flag ontwerpen in de vorm van je product. En anders kies je gewoon het model dat je het mooiste vindt.

Monteren

Een beachflag kun je op (niet zoals de naam doet vermoeden) op alle plekken plaatsen die je maar kunt bedenken. En dus niet alleen op het strand.

De vlaggen worden gemonteerd door middel van een normale tentstok die je door de zoom heen prikt. Hierdoor komt de vlag mooi op spanning te staan. Aan de onderzijde zet je de stok en de vlag aan elkaar vast zodat de vlag ook op spanning staat. Je hebt nu alleen de vlag. Die moet nog wel rechtop blijven staan. Hiervoor heb je verschillende hulpmiddelen die elk hun specifieke eigenschap hebben zodat je een beachflag altijd en overal kunt opzetten.

De grondpin is een grote metalen pen met een scherpe punt aan de onderzijde. Deze is geschikt voor harde bodems en perfect om tussen tegels in te slaan. Bij de pin wordt een rotator geleverd waar je de tentstok op zet. Zo kan de vlag altijd blijven draaien.

De kruisvoet is een metalen, uitklapbare kruis die je voor binnen gebruikt. Zet deze bijvoorbeeld naast de ingang van je winkel.

De watertanks kun je perfect gebruiken voor buiten. Vul de tanks met water of zand zodat je vlag niet om zal waaien.
De voetplaat is ideaal voor op beurzen. Je hebt hier vaak weinig ruimt en je wilt niet je bezoeker struikelen over je vlag. De voetplaat ligt plat op de grond waardoor de vlag geen extra ruimte in beslag hoeft te nemen.

De grondplug is een grote grondboor die je gebruik op grasveld of lossere bodems.