Skip to content

Dynamics 365 Business Central

Je zou kunnen zeggen dat Dynamics 365 Business Central de alles in één bedrijfsbeheer oplossing is. Je zou ook kunnen zeggen dat het de volledige NAV-software suite verplaatst heeft naar de cloud. Wat ook zeker is, is dat je zowel het beheer van je financiën, sales, operaties en klantenservice heel simpel beheert met een tool. Ja, je zou gerust kunnen zeggen dat Dynamics 365 Business Central centraliseert en elke organisatie nog efficiënter en behoorlijk effectiever maakt.

Mensen, data en organisaties
De lancering van Dynamics 365 Business Central maakt dat er geen nieuwe versie van NAV meer komt, toch jarenlang de betrouwbare kurk waar veel bedrijven op dreven en ook naar volle tevredenheid op dreven. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central worden alle barrières die tussen mensen, data en organisaties bestaan doorbroken.

In de cloud
Dynamics 365
is volkomen veilig en volledig in de cloud. Er is optimale integratie met Office 365 en vooral de integratie met Outlook is spectaculair verbeterd. Het past zich volledig aan de gebruiker aan en je hebt toegang tot data wanneer en waar jij dat wenst. Dynamics 365 Business Central werkt op alle devices en wordt mobiel en web ondersteund.

Applicaties op maat
Je doet je voordeel met Business Central door de recente ontwikkelingen in ERP-technologie. De applicaties leveren niet alleen een behoorlijke kostenbesparing op en zorgen ook niet alleen voor het verhogen van de bedrijfscontinuïteit, ook de prestaties van de medewerkers verbeteren en klanten kunnen voorzien worden van een aanzienlijk betere follow-up. Door het implementeren van de buitengewoon intelligent business applicaties zijn de basis ERP-functies te moderniseren, worden data en intelligence gebruikt om je medewerkers richting nieuwe kansen te duwen en gebruik je applicaties op maat zonder enige technische kennis en zonder het systeem te verlaten.

Office beter geïntegreerd
In Dynamics 365 Business Central zijn met name de programma’s van Office veel beter geïntegreerd en is direct exporteren naar Powerpoint bijvoorbeeld prima mogelijk. Meest opvallend is dat de koppeling met Outlook sterk verbeterd is. Helemaal nieuw is de integratie van Office overigens niet, dat was in NAV namelijk ook al het geval.

Neem goede beslissingen
Met Dynamics 365 Business Central maak je een brug tussen data en intelligentie en overschrijd je de grenzen die de basis boekhoudsoftware te bieden heeft. En dat zonder dat het gebruik bijzonder complex is. Dynamics 365 is buitengewoon toegankelijk voor alle medewerkers, past zich aan de wensen van medewerkers aan en helpt nadrukkelijk om de goede beslissingen te nemen. Stuurt een klant je een e-mail, dan krijg je op basis van herkenning alle onderliggende data meteen in beeld. Met Business Central kan zelfs een prognose worden gemaakt over het betaalgedrag van klanten en bovendien kunnen data-analyses nu veel beter uitgevoerd worden.

Dezelfde informatie
Omdat de data in de cloud is opgeslagen, heeft iedereen steeds de beschikking over dezelfde informatie en kan die data bovendien veel beter gebruikt worden als ooit tevoren. Daarnaast was het creëren van grafische rapportages nooit zo eenvoudig, rapportages die je vervolgens weer in Business Central downloadt en installeert. Handelingen die je gemakkelijk uitvoert zonder Dynamics te verlaten. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?